Skip to main content

Sohier & Gelderman

Natasja & Jeroen

Natasja Gelderman

Als gediplomeerd meestergoudsmid ontwerpt Natasja voornamelijk sieraden op maat. Aan de hand voor jouw eerste ideeën gaat Natasja samen met jou sparren. “Ik luister naar het verhaal, naar de aanleiding om een sieraad te ontwerpen, soms is er al een sieraad dat niet meer gedragen wordt. Ik kijk naar welke kleuren en edelstenen goed passen bij je huid, je ogen en je kledingstijl. Samen komen we dan tot een ontwerp.”

Afspraak met Natasja
“Ik neem graag de tijd om
samen met de klant tot
een prachtig ontwerp te komen”
- Natasja
“Het onmogelijke mogelijk maken, die uitdaging,
daar word ik blij van”
- Jeroen

Jeroen Sohier

Als gediplomeerd meestergoud- en zilversmid ontwerpt Jeroen onder meer de vaste collectie in de winkel. Topkwaliteit edelstenen vormen voor hem de belangrijkste inspiratiebron. Daarnaast is Jeroen al 25 jaar gerenommeerd restaurateur van antieke sieraden, objecten en groot zilverwerk. “Oplossingen bedenken, oude sieraden en voorwerpen weer tot leven wekken, het onmogelijke mogelijk maken, die uitdaging, daar word ik blij van.”

Afspraak met Jeroen

Atelier
& winkel

Wees welkom in de winkel. Daar zie je ons ook aan het werk in het open atelier, gebruik makend van de nieuwste technieken, zoals microscoop en laser. Ook vind je er onze grote collectie aan sieraden en edelstenen.

Maak een afspraak